Programma Koningsdag 2019

Vanaf 9.00 uur Vrijmarkt
De vrijmarkt voor kinderen begint om 9.00 uur op het noordelijke gedeelte van het park. De ervaring heeft geleerd dat er voldoende ruimte is voor alle jeugdige handelaren om hun waar uit te stallen, zodat er niet gereserveerd hoeft te worden.

11.00-12.00 uur Start Koningsrit
Tussen 11.00 en 12.00 uur kan er gestart worden met de Koningsrit van ca. 4 kilometer. Deze puzzeltocht start op de Vuurbaak. Bij de tent van de organisatie kan de routebeschrijving worden opgehaald. Om deze unieke fietstocht in stand te houden vragen wij 1 euro per volwassen deelnemer. De kinderen doen uiteraard gratis mee. Tevens kunnen kinderen tot 12 jaar zich hier inschrijven voor de wedstrijd “de mooist versierde kinderfiets”. Meer informatie over de Koningsrit vindt u elders in dit boekje.

12.00-14.00 uur Pannenkoek en limonade
Omstreeks het middaguur zal er begonnen worden met pannenkoeken bakken. Alle kinderen kunnen er één komen eten. Dit jaar is er géén lemonade koe maar een limonade fontijn,. Hopelijk wordt het een dorstige dag en zullen de kinderen er veel gebruik van maken.

12.00-18.00 uur Bar en eetstandjes open 
Van 12.00 uur tot 18.00 uur is de bar geopend. De bar wordt verzorgd door Muziekvereniging Excelsior (*).
Hapjes verkrijgbaar bij de snackkar van Vu en bij de Smokey John.

13.00-18.00 uur Muziek in de Tent
Dit jaar zullen de bands “80’s Alive” en “De Hunkemänner” afwisselend optreden

13.00-16:30.00 uur Mijn vader is Koning
 Dit jaar zal er gestreden worden om de titel “Mijn vader is Koning”, elders op de website vindt u hier alle informatie over.

12.00-18.00 uur Vele attracties voor de jeugd
Zoals ieder jaar kunnen de kinderen hun energie kwijt op en bij meerdere attracties. Dit jaar is er voor elke leeftijdscategorie een attractie opgesteld voor al het tijgeren, kruipen, klauteren, klimmen en springen.

Circa 16.00 uur Prijsuitreiking Koningsrit
Prijsuitreiking Koningsrit en “mooist versierde kinderfiets”.

18.00 uur Einde alle activiteiten

Om 18.00 uur eindigen alle activiteiten. Stichting Oranjefeest Limmen hoopt met dit programma voor iedereen een leuke en gezellige dag te hebben georganiseerd.

(*) De bar zal geëxploiteerd worden door Muziekvereniging Excelsior. Alcoholische drank mag en zal door hen alleen worden verkocht aan personen van 18 jaar en ouder. Excelsior zal hier strikt op toezien en bij twijfel vragen om een identiteitsbewijs. Muziekvereniging Excelsior wijst er met nadruk op dat het niet toegestaan is om tijdens Koningsdag zelf meegenomen alcoholische drank in het park te gebruiken.

Leave a Reply